Facebook Twitter Linkedin

Masterclasses

Diverse keren per jaar organiseren wij op verzoek masterclasses voor onze klanten. Gedurende deze dag wordt er een specifiek door jou gekozen of actueel onderwerp uitgediept en besproken. Door de deelnemers wordt het onderwerp gereflecteerd aan hun eigen praktijksituatie. De sfeer is open, kleinschalig en professioneel. De discussies zijn van hoog niveau doordat actuele academische inzichten worden gespiegeld aan de praktijk van de deelnemers en de praktijklessen vanuit de leerstoelgroep. Direct inschrijven? 

Doel
De masterclasses werpen vernieuwend licht op bestaande denkbeelden en praktijksituaties met veelal innovatieve en effectieve koerswijzigingen binnen organisaties tot gevolg. Deelname aan de masterclasses levert een verruiming van het eigen blikveld op en draagt bij aan de professionaliteit van de deelnemers. Zij ontwikkelen hun vermogen om op een uitgebalanceerde, reflectieve manier om te gaan met macro-economische ontwikkelingen en om hun praktische ervaringen en vraagstukken te toetsen aan nieuwe actualiteiten vanuit de wetenschap. Het resultaat van deelname is daarom een toename van professionaliteit, deskundigheid en vakmanschap van de deelnemer.

Investering
Van deelnemers wordt een open houding verwacht om op die manier nieuwe inzichten te vergaren en bestaande denkpatronen te durven loslaten. Ook wordt van een deelnemer verwacht dat hij/zij geïnteresseerd is in nieuwe toepassingen en ontwikkelingen van HR-concepten en -instrumenten. Daarnaast wordt ervan uitgegaan dat deelnemers in staat zijn om vanuit een strategisch perspectief naar mensen in organisaties kunnen kijken. Een brede visie en interesse in de dynamiek op de arbeidsmarkt is een pré.

Doelgroep

  • HR (planning) managers en experts
  • Ervaren capaciteitsplanners
  • Senior Personeelsplanners
  • Workforce Managementexperts
  • Workforce Management managers met ervaring

Locatie
De Masterclasses vinden plaats op verschillende locaties plaats. 

Atze
Atze

Vragen? Ik help je graag verder!