Facebook Twitter Linkedin

Flexmanagement Experience

De Flexmanagement Experience op 1 juni 2017, wat een groot succes. Diverse flexmanagers en ervaringsdeskundigen kwamen in alle vroegte naar Landgoed Zonheuvel om daar de Flexmanagement Experience dag bij te wonen. Georganiseerd door PlanMen en BvFO. De editie van 2018 staat gepland op 5 juni 2018. Direct inschrijven? 

De dag begon met een lekkere kop koffie of thee met een heerlijk stuk krentewegge of cake. Na een korte introductie van Margriet Kolkman, klantmanager bij PlanMen, was het woord aan Emine Kaya, adviseur Werving & Arbeidsmarkt bij ETZ. Zij nam ons mee in haar verhaal over employer branding en arbeidsmarktcommunicatie. Tevens ging ze in op een aantal vragen van de deelnemers mbt de flexpool.

Na haar inspirerende sessie, kon men naar buiten. Maar niet voordat er kort een introstukje over de Marshmallow Challenge getoond was. Wat een mooie creaties had iedereen gemaakt. Helaas kon er maar 1 team de winnaar zijn. Degene met de hoogste toren en dan ook nog degene die bleef staan. Want dat was wel één van de criteria.

Oh en wat rook het toen lekker. De barbecue stond al aan en iedereen, zelfs degene die ’s middags nooit warm eten, zijn meerdere keren naar de barbecue toe gelopen om een lekker bordje te vullen. En de zon bleef maar schijnen. Tja en dan moet je nog voor het middag gedeelte weer eventjes naar binnen. Moeilijk…. Maar met in je achterhoofd dat je kwam om te leren, kregen we iedereen toch weer de zaal in.

Loran Noteboom nam ons nog even mee in de resultaten en bevindingen van de Marshmallow Challenge. Verder nam hij ons mee in zijn verhaal dat de flexpool de verbindende schakel is tussen de ziekenhuisorganisaties en de arbeidsmarkt. Ook lichtte hij toe wat de voordelen van een strategisch goed opgezette flexplanning zijn.

Na Loran was het woord aan Louise Smit, hoofd Intern Uitzendbureau Treant. Zij nam ons mee in haar verhaal over dat flexibiliteit iets integraals is. Het gaat niet alleen over de flexkrachten zelf maar juist over de groep die 'vast' aan een afdeling verbonden is.

Margriet sloot deze mooie dag ook weer af met een korte terugblik. Enthousiast en vol met nieuwe inzichten en ideeën gingen de deelnemers naar huis.

 

Bart
Bart

Vragen? Ik help je graag verder!