Laden Evenementen
Flexmanagement Experience 2022
  • Dit evenement is voorbij.

Door de coronapandemie is het belang van flexibiliteit en creativiteit voor iedereen zichtbaar geworden. Wie niet meebeweegt valt om of heeft het zwaar. Hoe sneller je als organisatie in staat bent om je aan te passen aan nieuwe situaties, hoe steviger je staat. Dat geldt uiteraard ook voor zorginstellingen en het flexbureau. Op 10 en 24 maart staat hét jaarlijkse evenement over flexibiliteit in de zorg weer op de agenda.
Dit jaar organiseert PlanMen de Flexmanagement Experience 2022 nog eenmaal online. Voor een optimaal effect is het evenement opgesplitst in twee interactieve webinars:

  • 10 maart: de positie en toekomst van het flexbureau (met Ortec en Elanza)
  • 24 maart: een strategische blik op flexibiliteit (met Zonnehuisgroep Amstelland en Dichterbij)

Deel I – De positie en toekomst van het flexbureau – 10 maart 2022

Dit eerste deel van de Flexmanagement Experience is reeds geweest.

Deel II – Een strategische blik op flexibiliteit – 24 maart 2022

Op 24 maart vindt van 10.00 tot 12.00 de tweede sessie van de Flexmanagement Experience 2022 plaats met het thema Een strategische blik op flexibiliteit. Tijdens een interactief webinar met de experts van PlanMen, schuiven ook Zonnehuisgroep Amstelland en Dichterbij aan om te vertellen over hun ervaringen met o.a. taakdifferentiatie. Er is voldoende ruimte voor jouw vragen en inbreng. Na het tafelgesprek met ZHGA en Dichterbij gaan we in break-outs verder met in elkaar in discussie over verschillende thema’s binnen flexibiliteit.

Programma 24 maart

Tijdens het tweede webinar van de Flexmanagement Experience 2022 komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Anticiperen en reageren op een veranderende omgeving
  • Voorspelbaarheid van de benodigde flexibiliteit
  • Interne en externe factoren
  • De interne flexibiliteit van het flexbureau
  • Inzetten op taakdifferentiatie
  • Wederzijdse afhankelijkheid van capaciteitsplanning

Bestel hieronder direct je ticket(s). Je hebt de keuze uit de volgende betaalmogelijkheden: factuur, iDeal of creditcard. 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Flexmanagement Experience 2022 2022-03-24

Tijdens de Flexmanagement Experience 2022 op 10 en 24 maart hoor je alles over de uitdagingen en ontwikkelingen van flexibiliteit in de zorg. 

Flexmanagement Experience 2022