Facebook Twitter Linkedin

12 november: Conferentie Gezond Zelfroosteren

Zelfroosteren, de moeite waard om het te onderzoeken

Is het voor uw bedrijf interessant om flexibel te kunnen opereren? Geven uw medewerkers steeds meer aan dat zij buiten de standaardtijden willen werken? Wilt u meer gezonde werktijden voor alle medewerkers? Wilt u een aantrekkelijke werkgever zijn voor medewerkers uit verschillende levensfasen? Kom dan naar de conferentiemiddag Gezond zelfroosteren in praktijk op 12 november 2018 georganiseerd door het Netwerk Zelfroosteren.

Of zelfroosteren nu wel of niet toepasbaar is, één ding is zeker: erover nadenken heeft al voordelen. Het betekent dat er kritisch gekeken wordt naar het werkaanbod en het proces van werktijden. Het gaat bijvoorbeeld om welk werk er nu echt haast heeft en wat niet. En het is ook luisteren naar de wensen en ideeën van medewerkers en hoe die wensen kunnen verschillen per levensfase. Daarbij kijken we kritisch naar de roosterergonomie. Gezonde werktijden zijn immers in ieders belang. We blijven dan alert, zijn productiever en verzuimen minder. 

12 november organiseert het Netwerk Zelfroosteren een conferentiemiddag. Het netwerk zelfroosteren bestaat uit o.a. FNV, SBI formaat, TNO en PlanMen.

Naar conferentie website
Netwerk Zelfroosteren