Laden Evenementen
Capaciteitsmanagement in de zorg

De term capaciteitsmanagement hoor je steeds vaker in zorgland. Binnen PlanMen bedoelen we daarmee: een duurzame personeelsplanning het hele jaar door. En dat betekent verder vooruit kijken en bewuste keuzes maken. Hoe je dat doet en welke obstakels je daarvoor moet overwinnen delen we met elkaar in deze interactieve middag op Landgoed Zonheuvel waar veel aspecten van capaciteitsmanagement aan de orde komen. We delen met elkaar de huidige manier van werken en doen inspiratie op om naar een hoger volwassenheidsniveau te komen.

Programma

Het programma duurt van 10.00 uur tot 14.00 uur en bestaat uit een plenair gedeelte en verschillende breakouts. Er is voldoende ruimte om te netwerken en met elkaar in gesprek te gaan.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Event capaciteitsmanagement | 29 november 2022
150,00
Onbeperkt
Capaciteitsmanagement in de zorg 2022-11-29

Met capaciteitsmanagement bedoelen we: een duurzame personeelsplanning het hele jaar door. Hoe je dit optimaal inzet en welke obstakels je daarvoor moet overwinnen hoor je op 29 november.

Capaciteitsmanagement in de zorg