Workshop WFM uitdagingen binnen klantcontact

Elk contactcenter kent andere uitdagingen rondom klantcontact. Dat is geheel afhankelijk van het product of de dienstverlening die men voert. Maar uiteraard ook van het type klant en medewerker van de organisatie. Een bank met een zeer jonge doelgroep kent andere uitdagingen dan een leverancier van medische hulpmiddelen aan voornamelijk oudere klanten. En een energieleverancier kan zich niet altijd vergelijken met een webwinkel. Vanuit de markt is er veel behoefte om met vakgenoten ervaringen te delen. Vanuit recent onderzoek is gebleken dat de uitdagingen van de klantcontactorganisaties onder te verdelen zijn in vijf categorieën.

 • Klanttevredenheid
  Hoe zorgen we als organisatie ervoor dat we alle verwachtingen van de klant kunnen overtreffen? Is dat een korte wachttijd? Of First Time Right? Of wil de klant juist in gesprek met de medewerker die het vorige telefoongesprek heeft gevoerd? Of een combinatie daarvan?
 • Medewerker betrokkenheid
  Juist in een tijd waarin we veel vanuit huiswerken willen we betrokkenheid hebben met de medewerkers. Want verzuim en verloop ligt op de loer. Daarnaast weten we dat ontevredenheid van het rooster een belangrijke reden tot verloop is. Een rooster waarop de medewerker invloed heeft kan dat voorkomen.
 • Efficiëntie
  Een dun koord om op te dansen, zeker als je de klant én de medewerker tevreden moet houden. Maar budgetten zijn ook eindig en de noodzaak om efficiënter te werken wordt steeds groter.
 • Performance Management
  Het hebben van doelstellingen geeft richting. Zowel aan de organisatie, maar ook aan de medewerker. Zo weet iedereen wat er verwacht wordt. Maar op welke manier meet je dat? En hoe verbindt je hier concrete acties op.
 • Innovatie
  De moderne techniek stelt ons steeds meer in staat om slim te werken. Zowel onder de motorkap met routeringen, maar ook in het omgaan met medewerkers, planning én forecasting. Welke innovatie zijn er nu al voor handen en wat is nog toekomstmuziek?

Theorie wordt tastbaar

Met concrete voorbeelden laten we in deze workshop zien hoe vraagstukken kunnen worden opgelost in de praktijk. Hierbij zal theorie tastbaar worden gemaakt. Voor de praktijkvoorbeelden zal gebruik gemaakt worden van Calabrio Teleopti WFM.

Deelname online workshop

Helaas de workshop is helemaal volgeboekt. Je kunt je echter nog wel aanmelden voor deze workshop op dinsdag 19 januari.

Deelname aan de workshop “Omgaan met WFM uitdagingen binnen klantcontact” is gratis maar niet vrijblijvend. Het aantal deelnemers is beperkt. Bij afmelding binnen 48u voor aanvang wordt daarom €75,- in rekening gebracht. Weet je niet zeker of je op deze datum kunt maar ben je wel geïnteresseerd? Mail ons dan: marketing@planmen.com.

Datum: 1 december 2020
Aanvang: 11.00u
Duur: 45 min

Je ontvangt een bevestigingsmail met een link naar de workshop. Vijf minuten voor aanvang is de link actief en kun je deelnemen.

Online workshop “Omgaan met WFM uitdagingen binnen klantcontact” 2020-12-01

In de online workshop “Omgaan met WFM uitdagingen binnen klantcontact” wordt aan de hand van praktijkvraagstukken besproken hoe software hierbij kan helpen.

Workshop WFM uitdagingen binnen klantcontact