De afgelopen 10 jaar is het PlanMen Workforce Management congres uitgegroeid tot het grootste evenement voor Workforce Management en personeelsplanning in de Benelux. Honderden organisaties vanuit vele sectoren hebben de afgelopen jaren kennis en inspiratie opgedaan voor hun dagelijkse praktijk. Om nóg beter aan te sluiten op de diversiteit aan bezoekers, wordt het evenement dit jaar gespreid over twee dagen. Hiermee ontstaat meer focus voor de verschillende doelgroepen, meer aandacht voor WFM ontwikkelpaden van organisaties en maximaal effect voor de bezoeker.

Het congres richt zich op operationeel en tactisch niveau binnen het werkveld van Workforce Management en aanpalend HR, finance en het primaire proces. Nog meer dan vorige jaren gaan deelnemers naar huis met concreet bruikbare handvatten, kennis en instrumenten. Het PlanMen WFM congres is hèt jaarlijkse evenement dat je niet mag missen!Praktische informatie

Doelgroep:

Customer care, Finance, Flexbureau, Human Resources, ICT, Primair proces, Workforce Management

Branche:

Non profit

Functieniveau:

Operationeel, Tactisch

19 september 2019

Locatie: Amersfoortseweg 102, 3941 EP Doorn

Amersfoortseweg 102, 3941 EP Doorn Amersfoortseweg 102, 3941 EP Doorn

Vragen over dit evenement?

088 - 825 2525
PlanMen WFM Congres 2019: Non Profit 2019-09-19

19 en 20 September vindt het jaarlijkse PlanMen WFM Congres plaats. Donderdag 19 september ligt de focus op non profit organisaties.