Pub Quiz WFM Klantcontact

PlanMen organiseert 28 mei van 15.30u tot 17.00u een ware online pub quiz WFM, speciaal voor workforce management professionals binnen contact centers. Dus ben jij planner, trafficer, forecaster of WFM manager binnen klantcontact, meld je dan snel aan!

Evenaren van gevoel

We kunnen elkaar nog steeds niet fysiek treffen in een workshop of plannerscafé, terwijl we daar met zijn allen juist zo’n behoefte aan hebben. Met de Pub Quiz WFM klantcontact willen we dit gevoel toch zo goed mogelijk gaan evenaren.

Tijdens de quiz zal jouw kennis op het gebied van WFM op een leuke manier worden getest. Niet te serieus en toch leerzaam. Je hoeft geen ervaring met pub quizzen te hebben om mee te doen. Goede prestaties worden beloond, slechte vergeten*.

Je mag alleen of met collega’s antwoorden geven. Er zijn echter geen officiële teams binnen de quiz. Iedereen kan dus meedoen.

Registreren Pub Quiz WFM Klantcontact

DeelnameGratis
Datum28 mei
Tijd15:30 – 17:00
DoelgroepPlanners,
trafficers,
forecasters,
WFM manager,
….
Voor de Pub Quiz maken we gebruik van het beveiligde platform ClickMeeting. Je hoeft hier niets voor te installeren. Het platform en de mails die je ontvangt zijn in het Engels. De quiz zelf is wel in het Nederlands.

* De antwoorden zullen niet worden opgeslagen of door PlanMen worden gebruikt voor andere doelstellingen.

Pub Quiz WFM Klantcontact 2021-05-28

PlanMen organiseert 28 mei een online pub quiz, speciaal voor workforce management professionals binnen contact centers.