Op woensdag 27 november 2019 organiseren we een kennisdag voor Radiologie afdelingen van ziekenhuizen. De planning van deze afdeling is lastig omdat je met heel veel factoren rekening moet houden zoals het wisselende werkaanbod, de expertise van medewerkers, de bezetting van de apparatuur, de roostermodaliteiten en de voorkeuren van medewerkers.

Op deze dag zullen we met elkaar ervaringen delen over de tactische en strategische planning van de afdeling Radiologie. Consultants van PlanMen zullen nieuwe inzichten bieden maar ook collega managers uit andere ziekenhuizen zullen hun ervaringen delen vanuit de praktijk.

Programma

Het exacte programma van deze dag wordt op een later tijdstip bekend gemaakt. Mocht je hier al vragen over hebben dan kun je contact opnemen met PlanMen via info@planmen.com.

Doelgroep

Deze kennisdag is gericht op hoofden en teammanagers afdeling Radiologie die op tactisch en strategisch niveau werkzaam zijn rond de planning en inzet van medewerkers. De inschrijving zal hierop worden getoetst.

Kosten

Aan deze dag zijn geen kosten verbonden.

Duur

De Kennisdag Radiologie is een volledige dag, inclusief lunch en afsluitende borrel.

Locatie

Alle Kennisdagen vinden plaats op onze locatie op Landgoed Zonheuvel te Doorn.


Praktische informatie

Branche:

Non profit

Doelgroep:

Primair proces, Workforce Management

Functieniveau:

Strategisch, Tactisch

27 november 2019

Locatie: Amersfoortseweg 102, 3941 EP Doorn

Er zijn geen plaatsen beschikbaar.

Vragen over dit evenement?

088 - 825 2525