De vloedgolf aan digitalisering is in de coronacrisis alleen maar groter geworden: dit is hét moment om een boost te geven aan innovatie en digitalisering!

Wat betekent dat voor klantcontact? Hoe bouw je een digitaal netwerk waarin klanten, medewerkers en alle stakeholders zich verbonden en betrokken voelen? Welke trends, ontwikkelingen, kansen en innovaties zijn er? En welke technologieën zet jij in voor je contactcenter om de optimale CX en EX te bereiken? Wat is de rol en het belang van data en AI?

Op donderdagmiddag 11 maart van 14.00 tot 16.30 spreekt PlanMen samen met Calabrio tijdens de Inspiratiedag van de Klantenservice Federatie over Employee-engagement.

Juist nu thuiswerken niet meer weg te denken is uit onze samenleving, en ook in het post-Covid tijdperk zal blijven, ontstaat de behoefte voor medewerkers om overal, via elk device hun planningszaken te kunnen doen.

Nu medewerkers ook veel flexibeler met hun tijd moeten omgaan (kinderen lesgeven, kinderen halen) en we dit ook wel prettig vinden (sporten overdag) moet software je hierin wel ondersteunen.

Tijdens deze sessie vertellen Gert Bruinink (PlanMen) en Gert-Jan Oelp (Calabrio) je over hedendaagse mogelijkheden.

Deelname

Deelname is kosteloos en exclusief voor leden van de Klantenservice Federatie.
Nog geen lid, registreer je dan als nieuw lid.

Inspiratiedag Klantenservice Federatie 2021-03-11

11 maart spreekt PlanMen samen met Calabrio tijdens de Inspiratiedag van de Klantenservice Federatie over Employee-engagement.

Klantcontact