Dat slimme inzet van medewerkers noodzakelijk is, daar twijfelt niemand meer aan sinds maart 2020. Organisaties hebben massaal gemerkt wat het belang is van flexibiliteit in de organisatie en van de medewerkers. Bedrijven en instellingen hebben veelal hun workforce management opnieuw moeten uitvinden in een periode waarin de primaire activiteiten juist de volle aandacht vroegen. Hoe ga je de planning future proof maken? Heeft de organisatie de ambitie om zich te professionaliseren in workforce management en is deze bereid hiervoor flink te investeren? Of zijn er andere mogelijkheden?

In dit webinar gaat PlanMen in op het duurzaam investeren in workforce management door het uitbesteden van (delen van) het planproces. Onmogelijk? Of is het toch niet zo anders dan het uitbesteden van catering, financiële administratie of salarisverwerking?

Onderwerpen webinar

 • Waarom uitbesteden van planning / WFM?
 • Uitbesteding van taken en processen
 • De nadelen en valkuilen van uitbesteden
 • De business case
 • Baten voor de verschillende stakeholders
 • Het transitie proces
 • Lessons learned / De praktijk case

Doelgroep

Het Webinar is bedoeld om een realistisch beeld te schetsen van de voor- en nadelen van uitbesteding van het workforce management. PlanMen wil graag haar ervaringen delen zonder daar de boodschap aan te koppelen dat outsourcing voor iedere organisatie de oplossing is.

Het webinar is bedoeld voor iedereen die zich op tactisch- of strategisch niveau bezig houdt met-, of zich interesseert in personeelsplanning / workforce management.

Deelname

Deelname aan het webinar is gratis maar niet vrijblijvend. Het aantal deelnemers houden we beperkt. Bij afmelding binnen 48u voor aanvang van het webinar wordt daarom €75,- in rekening gebracht. Weet je niet zeker of je op deze datum kunt maar ben je wel geïnteresseerd? Mail ons dan: marketing@planmen.com.

Datum: 9 februari 2021
Aanvang: 11.00u
Duur: 60 min

Je ontvangt een bevestigingsmail met een link naar de workshop. Vijf minuten voor aanvang is de link actief en kun je deelnemen.

Meld je aan

Wil jij je aanmelden voor dit evenement? Je bent van harte welkom. Vul het onderstaande formulier in. Velden met een * zijn verplicht in te vullen. Uiteraard kun je voor aanvullende informatie contact met ons opnemen via 088 – 825 2525.

  Contactpersoon

  Voornaam *

  Achternaam *

  Organisatie *

  Telefoonnummer *

  E-mailadres *

  Functiegebied *

  Functieniveau *

  Branche *

  Kostenplaats (afdeling)

  Factuuradres *

  Postcode *

  Plaats *

  E-mailadres factuur *

  Optioneel: Kortingscode

  Opmerkingen

  Is contactpersoon tevens deelnemer? *

  Voeg nog een deelnemer toe

  Webinar “Duurzame personeelsplanning” 2021-02-09

  Hoe kun je personeelsplanning duurzaam organiseren? Hoe maak je het workforce management future proof?