Dat slimme inzet van medewerkers noodzakelijk is, daar twijfelt niemand meer aan sinds maart 2020. Organisaties hebben massaal gemerkt wat het belang is van flexibiliteit in de organisatie en van de medewerkers. Bedrijven en instellingen hebben veelal hun workforce management opnieuw moeten uitvinden in een periode waarin de primaire activiteiten juist de volle aandacht vroegen. Hoe ga je de planning future proof maken? Heeft de organisatie de ambitie om zich te professionaliseren in workforce management en is deze bereid hiervoor flink te investeren? Of zijn er andere mogelijkheden?

In dit webinar gaat PlanMen in op het duurzaam investeren in workforce management door het uitbesteden van (delen van) het planproces. Onmogelijk? Of is het toch niet zo anders dan het uitbesteden van catering, financiƫle administratie of salarisverwerking?

Onderwerpen webinar

  • Waarom uitbesteden van planning / WFM?
  • Uitbesteding van taken en processen
  • De nadelen en valkuilen van uitbesteden
  • De business case
  • Baten voor de verschillende stakeholders
  • Het transitie proces
  • Lessons learned / De praktijk case

Doelgroep

Het Webinar is bedoeld om een realistisch beeld te schetsen van de voor- en nadelen van uitbesteding van het workforce management. PlanMen wil graag haar ervaringen delen zonder daar de boodschap aan te koppelen dat outsourcing voor iedere organisatie de oplossing is.

Het webinar is bedoeld voor iedereen die zich op tactisch- of strategisch niveau bezig houdt met-, of zich interesseert in personeelsplanning / workforce management.

Deelname

Datum: 25 maart 2021
Aanvang: 11.00u
Duur: 60 min
Prijs: GRATIS

N.b. PlanMen gebruikt voor haar Webinars ClickMeeting. Dit is een veilige maar Engelstalige omgeving. Het Webinar zelf is in het Nederlands.

Webinar “Duurzame inzet door uitbesteden planning” 2021-03-25

Hoe kun je personeelsplanning duurzaam organiseren? Hoe maak je het workforce management future proof?