Ben jij benieuwd in hoeverre jouw huidige WFM software zich kan meten aan één van de populairste hedendaagse oplossingen? Of ben je al concreet op zoek naar een betere WFM oplossing voor jouw klantcontact center? Registreer je dan voor de demonstratie van Calabrio.

PlanMen heeft jarenlange ervaring op het gebied van workforce management. Wij hebben WFM software geïmplementeerd, heringericht en gebruikers ondersteund en getraind voor alle courante pakketten. Er zijn echter slechts enkele systemen die volgens ons echt geschikt zijn om aan hedendaagse eisen van een klantcontact center te voldoen. Eén daarvan is het snel in populariteit groeiende Calabrio Teleopti WFM, volgens recent onderzoek van het gerenommeerde bureau DMG Consulting LLC de meest effectieve klantcontact software. (download het rapport)

PlanMen heeft Calabrio uitgenodigd om te demonstreren hoe Calabrio TeleOpti WFM antwoord geeft op actuele WFM vraagstukken.

Ben jezelf benieuwd naar een bepaalde functionaliteit? Geef deze aan bij jouw registratie. Indien het past zullen we deze Calabrio voorleggen.

Registreren voor de demonstratie Calabrio

DeelnameGratis
Datum5 oktober
Tijd11:00 – 12:00
DoelgroepManagers KCC,
Teamleiders,
ICT managers
Voor dit evenement maken we gebruik van een beveiligd platform. Je hoeft hier niets voor te installeren. Het platform en de mails die je ontvangt zijn echter in het Engels. De demonstratie zelf is wel in het Nederlands.
Demonstratie Calabrio: effectieve klantcontact software 2021-10-05

Ben jij benieuwd in hoeverre jouw huidige WFM software zich kan meten aan één van de populairste hedendaagse oplossingen?

Calabrio demonstratie