Hoe ga je als organisatie om met de krapte in de zorgmarkt? Wat als recruitment niet meer werkt omdat de vijver leeg is? Goed werkgeverschap, eigenaarschap en tevreden medewerkers zijn dan de sleutel.

Het congres over zorgkrapte

Kom 12 juni naar het Zorgkrapte congres en hoor hoe het Spaarne Gasthuis dit samen met PlanMen heeft opgelost.

De krapte op de arbeidsmarkt in de zorg houdt onverminderd aan. Hoe vind en bind je werknemers aan jouw organisatie? Wat kun jij doen om het personeelstekort in jouw zorgorganisatie te verkleinen? En, hoe kan jouw HR-afdeling de touwtjes weer in handen nemen in deze turbulente tijden?

Je ontdekt het op het congres Praktische oplossingen voor de krappe arbeidsmarkt op 12 juni 2019. Naast nieuwe inzichten en verrassende inspiratie staat deze dag vooral bol van de praktische en pasklare inhoudelijke oplossingen. Voor korte en lange termijn, van binnen én buiten de branche!

Meld je aan

Wil jij je aanmelden voor dit evenement? Je bent van harte welkom. Vul het onderstaande formulier in. Velden met een * zijn verplicht in te vullen. Uiteraard kun je voor aanvullende informatie contact met ons opnemen via 088 – 825 2525. Alle evenementen zijn gratis voor eindgebruikers tenzij anders vermeld.

Contactpersoon

Voornaam *

Tussenvoegsel

Achternaam *

Branche *

Functiegebied *

Functieniveau *

Organisatie *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Adres *

Postcode *

Plaats *

Land *

Is contactpersoon tevens deelnemer? *

Voeg nog een deelnemer toe


Praktische informatie

Doelgroep:

Finance, Flexbureau, Human Resources, Primair proces, Workforce Management

Branche:

Non profit

Functieniveau:

Strategisch, Tactisch

01 januari 2019

Locatie: Hotel Utrecht

Hotel Utrecht Hotel Utrecht
Aanmelden

Vragen over dit evenement?

088 - 825 2525
Congres Praktische oplossingen voor de krappe arbeidsmarkt 2019-01-01

Hoe ga je als organisatie om met de krapte in de zorgmarkt? Wat als recruitment niet meer werkt omdat de vijver leeg is? Kom naar het congres Zorgkrapte.nl