27 t/m 29 oktober vindt in de jaarbeurs Utrecht de jaarlijkse Zorg & ICT beurs plaats. Een beurs over ICT innovaties in de zorg. Na het succes van vorig jaar, organiseert PlanMen op 28 oktober 2020 wederom een beurstour in het teken van personeelsplanning.

Wegwijs in het oerwoud van oplossingen

De zorg is een brede sector met een diversiteit aan behoeften m.b.t. personeelsplanning. Waarin onderscheiden de verschillende oplossingen zich van elkaar? Kies je voor een geïntegreerde- of juist een gespecialiseerde planningsoplossing ?

In de PlanMen beurstour nemen we een kijkje bij de verschillende aanbieders van planningssoftware, bespreken we de verschillen en wisselen we onderling kennis en ervaring uit.

Programma beurstour Zorg & ICT

12.45u Verzamelen bij de entree van de Zorg & ICT beurs
13.00u Start tour
16.00u Einde tour
16.00u Samenvatting en drankje

Aanmelden beurstour Zorg & ICT

Deelname aan de beurstour is gratis. Je kunt je hiervoor aanmelden via onderstaande formulier. Let op! Je dient je los van de tour ook gratis in te schrijven voor de beurs zelf via https://www.zorg-en-ict.nl

Zorg & ICT beurstour personeelsplanning 2020-10-28

Na het succes van vorig jaar, organiseert PlanMen op 28 oktober 2020 wederom een beurstour op de Zorg & ICT beurs in het teken van personeelsplanning.