Klantenservice-Federatie

Is het drukker geworden voor klantcontact? Loopt de AHT op? En wat zijn de ervaringen en tips van vakgenoten omtrent thuiswerken, voor nu en voor de toekomst? Als WFM’er ben je continu bezig met het vinden van een goede balans tussen de operatie, de klant en de medewerker, en die staat nu onder hoogspanning.

Tijdens dit webinar van de Klantenservice Federatie (KSF) deelt Willem van den Brink, voorzitter van deze expertgroep, de nieuwste inzichten verkregen uit de WFM Monitor Klantcontact over de impact van COVID-19 op klantcontact in de afgelopen 10 weken. Wat zijn de highlights en wat bracht de WFM Monitor de deelnemende partijen? De WFM Monitor werd in de tweede week van de Coronamaatregelen in het leven geroepen om inzichten te delen, ontwikkelingen te constateren en elkaar verder te helpen. De monitor werd zelfs een wekelijks agendapunt op de diverse MT agenda’s  en ook werd er door BNR Nieuwsradio en andere media meerdere malen aandacht aan besteed.

Daarnaast deelt gastspreker Yuri de Kwaadsteniet, manager WFM van de Gemeente Westland, de ervaringen van de gemeente.

Webinar KSF “10 weken WFM Monitor klantcontact” 2020-06-17

Tijdens dit webinar worden de inzichten gepresenteerd, verkregen uit de WFM Monitor Klantcontact over de impact van COVID-19 in de afgelopen 10 weken.