Basistraining WFM

Workforce management (WFM) oftewel personeelsplanning is van onmeetbare waarde voor de organisatie. De dynamische beroepen van binnen het werkveld van Workforce Management zoals planners, trafficers en forecasters, vragen om veel kennis en vaardigheden. Daarnaast is dit vakgebied continu in ontwikkeling, omdat het een belangrijke informatiebron is voor doelmatig werken en inzicht geeft bij strategische personeelsplanning.

PlanMen biedt op basis van haar planningsschijf een training in de vorm van vijf modules over workforce management. Indien je in de volle breedte wilt professionaliseren binnen het vakgebied van personeelsplanning, dan is deze training van onmeetbare waarde voor jouw persoonlijke ontwikkeling en die van de organisatie. De opzet is zeer praktijkgericht en maakt gebruik van casuïstiek uit de praktijk.

Kijk onder "Academy" wanneer deze training wordt verzorgd.

Download

Voornaam *

Tussenvoegsel

Achternaam *

Branche *

Functiegebied *

Functieniveau *

Organisatie *

Telefoonnummer *

E-mail * (geen publiek emailadres zoals hotmail of gmail)


Meer weten?

Patrick Hübers
Naar contactformulier
Brochure basistraining WFM binnen customer care 2020-04-28T12:29:05+02:00
PlanMen https://www.planmen.com

Workforce management (WFM) oftewel personeelsplanning is van onmeetbare waarde voor de organisatie. De dynamische beroepen van binnen het werkveld van Workforce Management zoals planners, trafficers en forecasters, vragen om veel kennis en vaardigheden. Daarnaast is dit vakgebied continu in ontwikkeling,Read more