Basistraining WFM

Workforce management (WFM) oftewel personeelsplanning is van onmeetbare waarde voor de organisatie. De dynamische beroepen van personeels- en capaciteitsplanner vragen om veel kennis en vaardigheden. Daarnaast is dit vakgebied continu in ontwikkeling, omdat het een belangrijke informatiebron is voor doelmatig werken en inzicht geeft bij strategische personeelsplanning.
PlanMen biedt op basis van haar planningsschijf een training in zes modules over dit onderwerp. Indien je in de volle breedte wilt professionaliseren binnen het vakgebied van personeelsplanning, dan is deze training van onmeetbare waarde voor jouw persoonlijke ontwikkeling en die van de organisatie. De opzet is zeer praktijkgericht en maakt gebruik van casuïstiek uit de praktijk.

Kijk onder "Academy" wanneer deze training wordt verzorgd.

N.b. Ben je werkzaam binnen een klant contact centrum? Download dan de brochure "basistraining WFM binnen customer care".

Download

Voornaam *

Tussenvoegsel

Achternaam *

Branche *

Functiegebied *

Functieniveau *

Organisatie *

Telefoonnummer *

E-mail * (geen publiek emailadres zoals hotmail of gmail)


Meer weten?

Patrick Hübers
Naar contactformulier
Brochure basistraining WFM 2020-08-26T10:35:03+02:00
PlanMen https://www.planmen.com

PlanMen biedt op basis van haar planningsschijf een training in vijf modules over workforce management voor planningsprofessionals