Facebook Twitter Linkedin

Workforce Management vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen het vakgebied van Workforce Management en personeelsplanning? Doen wat echt bij je past en waar je gelukkig van wordt. Werken in een omgeving waar jouw expertise, ambities en talenten tot zijn recht komen? Dat kan bij PlanMen of bij één van onze opdrachtgevers! 

Vind op de vacaturebank Wiekz de banen en carrièrekansen in het vakgebied van Workforce Management. Solliciteer direct op een actuele baan als Planner, Workforce Management analist, Trafficer, Personeelsplanner, Forecaster, Capaciteitsmanager, WFM analist of Manager Planning.

Kortom, vind de baan die bij je past! Hieronder het actuele aanbod. 

Coördinator Trafficmanagement
Utrecht - 36 uur

Voor één van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een Coördinator Trafficmanagement. Daarin ben jij de landelijke regisseur van het intraday service level en de bereikbaarheid. Vanuit de control room kijk je naar de intraday capaciteitsinzet over de verschillende segmenten, klantkanalen, teams en skills. Jij analyseert de werkvoorraden en matcht deze met de bereikbaarheidstijden van de Klantenservice.

Planner / Roosteraar
Diverse locaties - 32-40 uur

Als Planner zorg je voor een optimale planning en roostering met als doel de flexibiliteit in de workforce te creëren en deze af te stemmen op de benodigde workload. Je bent in staat de impact en haalbaarheid van veranderingen snel inzichtelijk te maken middels scenario’s.

Manager Planning
Rotterdam - 36 uur

Voor één van onze opdrachtgevers zoeken we een Manager Planning. Op de afdeling Planning & Capaciteit, zijn ze verantwoordelijk voor een optimale capaciteitsplanning en forecasting van de monteurs. De monteur verbindt de klanten en houdt hen verbonden. Zij moeten op het juiste moment de juiste klant kunnen helpen.

Commercieel Servicegerichte Planner

Nieuwegein 36-40 uur

Als Planner verzorg je de planning van patiënten in de behandeltrajecten en de afstemming daarvan met de OK-planning van het ziekenhuis. Je bent verantwoordelijk voor het plannen van de logistieke doorstroom van de patiënten in de kliniek, van binnenkomst tot afrondende afspraken. Het betreft een commercieel en servicegerichte organisatie.

WFM Consultant

Doorn 32-40 uur

Kom werken als consultant bij PlanMen. PlanMen zorgt voor de juiste balans bij de organisaties waarvoor wij werken doordat wij planning integreren in de bedrijfsvoering. We voorspellen, roosteren, sturen, rapporteren, adviseren en analyseren. We evalueren altijd wat goed gaat om te blijven leren en ontwikkelen.

Evelien
Evelien

Vragen? Ik help je graag verder!