PlanMen referenties

Vraag direct aan

Wil je diensten, trainingen, expertise aanvragen of je inschrijven voor één van onze PlanMen events? Vul het formulier in of bel ☎ 088 - 825 25 25.

WFM advies en analyse

PlanMen adviseert en analyseert over allerlei vraagstukken binnen het vakgebied van workforce management (WFM) en personeelsplanning. Meer weten?

8,4

PlanMen Dienstverlening

Is het gemiddelde cijfer dat we van 44 klanten krijgen. We waarderen het als onze klanten vertellen wat ze van ons vinden. We zijn trots op wat we doen.

WFM implementatie

PlanMen helpt bedrijven bij het realiseren, implementeren en optimaliseren van Workforce Management processen en systemen. Lees meer »

WFM detachering en interim

Voor veel bedrijven detacheren wij onze Planning- en WFM professionals. Bekijk de mogelijkheden van Interim planners en detachering.

WFM coaching en opleiding

PlanMen geeft professionele personeelsplanners de mogelijkheid om het beste uit de organisatie te halen met coaching en opleidingen van de PlanMen ...

WFM werving en selectie

Op zoek naar een WFM specialist in vaste dienst? PlanMen zorgt met de grote pool aan specialisten voor de juiste invulling voor elk bedrijf.

WFM vacatures

Vind heel gericht en snel passende vacatures op het vlak van Workforce Management en personeelsplanning.