WFM-Monitor-klantcontact

Het zijn bijzondere tijden door de coronacrisis. Normaal bied je een crisis het hoofd door krachtig ingrijpen op basis van informatie. Maar juist nu zien we dat er veel vragen zijn. Is het drukker geworden, loopt de AHT op en is thuiswerken een optie?

Via een benchmarkmonitor klantcontact geven we wekelijks inzicht in de actuele status binnen de klantcontact branche. De gegevens vertegenwoordigen ruim 30.000 klantcontactmedewerkers.

Hoe meer organisaties meedoen, des te beter het beeld dat we kunnen laten zien. Ook een bijdrage leveren? Stuur dan een mail naar info@planmen.com.

Algemene bevindingen

Het wordt langzaam maar zeker wat drukker op de afdelingen. Zo werken bedrijven vooruit en proberen de piek na de lock down te verminderen. Het andere deel is uiteraard veroorzaakt door klanten. Als klanten bellen, dan is dit te herleiden aan hun eigen veranderende financiële situatie. Er is een grote groep die nu, of binnen afzienbare tijd moeite gaan hebben met het voldoen van hun vaste lasten. Een andere groep oriënteert zich nu al vast op lagere lasten. De voornaamste reden dat het drukker wordt op afdelingen is dat organisaties zélf werk gaan organiseren…..

WFM Monitor klantcontact – Corona update week 17 2020-12-15T16:21:39+01:00
PlanMen https://www.planmen.com

Het wordt langzaam maar zeker wat drukker binnen klantcontact. Zo werken bedrijven vooruit en proberen de piek na de lock down te verminderen.