van zorgvraag naar bezettingseis

Hoe bepaal je de benodigde capaciteit voor het leveren van kwalitatieve zorgverlening? Hoe voorkom je overbezetting? De sleutel van capaciteitsplanning is de vertaling van zorgvraag naar optimale bezettingseisen. In het webinar “Van zorgvraag naar bezettingseis” praat PlanMen over de methodiek en de uitvoering.

Bij sommige type zorgvraag is de voorspelbaarheid hoger dan bij andere. Het is echter in alle gevallen belangrijk om de juiste bezettingseisen te bepalen, ongeacht of het gaat om cliënten langdurige zorg of patiënten op de spoedeisende hulp. De bezettingseisen vormen het fundament voor de personeelsplanning en zijn een vertaling van de zorgvraag van de cliënten naar de diensten op dagniveau.

Bekijk opname “Van zorgvraag naar bezettingseis”

Jorien van den Heuvel praat in dit webinar met experts Gert-Jan Vos en Willian Wildeboer. Bekijk het webinar hier terug:

  Voornaam *

  E-mail *


  Meer over capaciteitsplanning

  Capaciteitsplanning is een breed vakgebied waar veel over wordt geschreven. Lees verder over dit thema en bekijk hoe PlanMen hierbij helpt.

  Wil je direct contact met PlanMen om van gedachte te wisselen over capaciteitsplanning in jouw organisatie?
  Bel 088 – 825 25 25 of stel ons jouw vraag.

  Stel jouw vraag

   Voornaam *

   Organisatie *

   Telefoonnummer *

   E-mail *

   Branche *

   Mijn vraag *


   Terugkijken webinar “Van zorgvraag naar bezettingseis” 2021-12-22T10:53:24+01:00
   PlanMen https://www.planmen.com
   Webinar van zorgvraag naar bezettingseis

   Hoe bepaal je de benodigde capaciteit voor het leveren van kwalitatieve zorgverlening? Hoe voorkom je overbezetting? Bekijk hier de opname.