WFM Impact Award - Ernst Kuipers

WFM Impact Award

Dit jaar wordt als onderdeel van de PlanMen WFM Awards een bijzondere prijs uitgereikt, namelijk de WFM Impact Award. De prijs wordt uitgereikt aan prof. dr. Ernst Kuipers die namens zijn rol als voorzitter van het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding de prijs in ontvangst zal nemen. De uitreiking vindt 5 oktober plaats tijdens de week van de WFM Awards en is te zien op www.wfmawards.nl.

Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding

PlanMen reikt de WFM Impact Award uit aan het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding (LCPS) voor haar cruciale rol bij de zorg voor Covid-19 patiënten.

Het LCPS is een Nederlandse organisatie die belast is met het coördineren van de spreiding van patiënten over de Nederlandse ziekenhuizen ten tijde van de coronacrisis in Nederland om de intensieve zorg tijdens de crisis zo optimaal mogelijk in te zetten. Het centrum is 21 maart 2020 opgericht door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en zetelt in het Erasmus MC in Rotterdam.

De PlanMen WFM Awards

Met de WFM Awards vraagt PlanMen om erkenning en waardering voor het WFM vakgebied. Dit jaar vindt de uitreiking van de PlanMen WFM Awards online plaats. In de week van de WFM Awards worden vanaf 30 september gedurende vijf werkdagen winnaars van de felbegeerde prijzen bekend gemaakt in online video’s.

Uitreiking WFM Impact Award 2020-09-10T10:52:33+02:00
PlanMen https://www.planmen.com

WFM Impact Award Dit jaar wordt als onderdeel van de PlanMen WFM Awards een bijzondere prijs uitgereikt, namelijk de WFM Impact Award. De prijs wordt uitgereikt aan prof. dr. Ernst Kuipers die namens zijn rol als voorzitter van het LandelijkRead more