WFM Awards 2020

Vorig jaar vond voor het eerst de uitreiking van de WFM Awards plaats tijdens het PlanMen WFM Congres. Prijzen die in het leven waren geroepen om meer waardering voor het vakgebied van planning en workforce management te genereren. En met succes!

In verschillende categorieën waren planners genomineerd. Uit deze kandidaten hebben zowel het publiek als een vakjury de winnaars gekozen. Meer dan 3.200 mensen hebben op de genomineerden gestemd.

17 september 2020 vindt de uitreiking plaats van de winnaars van 2020. Dit jaar is er ook een nieuwe categorie: “Beste klantwaarde” voor zowel profit als non profit organisaties. Deze categorie is bedoeld voor organisaties waarbij een WFM project, actie of afdeling veel positieve impact heeft gehad op klant, patiënt of cliënt.

Tot 19 juni kunnen kandidaten (personen en organisaties) worden voorgedragen voor nominatie. Wil jij jezelf, een collega of jouw organisatie in het zonnetje zetten? Geef jouw kandidaat dan snel op.

Inschrijven kandidaten WFM Awards geopend 2020-06-05T08:09:51+02:00
PlanMen https://www.planmen.com

Tot 19 juni kunnen kandidaten voor de PlanMen WFM Awards worden voorgedragen voor nominatie. Wil jij een collega of jouw organisatie in het zonnetje zetten?