Welk klantcontact team wint de exclusieve PlanMen tafeltennistafel! Het team met de leukste motivatie wint. Gun jij jouw team zo’n leuke waarderingsprijs?

Snel. Flexibel. Doelgericht. Zo maar een paar woorden die op call center agents van toepassing zijn. Tegelijk dient een agent ook inlevend te zijn en samen te zorgen voor een optimale klantbeleving. Extra van belang in deze Corona tijd. Klantcontact is topsport!

Waardering voor klantcontact agents

Medewerkers van klantcontactcentra hebben het door Corona zwaar te verduren gehad. De ontwikkelingen heeft PlanMen op de voet gevolgd en hierover gerapporteerd in de wekelijke “Corona update klantcontact” (download hier het eindverslag). En over de effecten van thuiswerk is het whitepaper “Thuiswerken binnen klantcontact” geschreven.

Wat kun je doen om medewerkers te motiveren? Het laten winnen van de tafeltennisset is één. Andere mogelijkheden heeft PlanMen uitgeschreven in het white paper “De medewerker klantcontact is de etalage van de organisatie”.

Jaarlijks vindt de uitreiking van de PlanMen WFM Awards plaats. Hier worden genomineerde WFM professionals in het zonnetje gezet. PlanMen wil echter ook teams binnen klantcontactcentra laten zien dat hun inzet wordt gewaardeerd. Omdat klantcontact topsport is, bieden we symbolisch een echte (opklapbare) tafeltennistafel aan het team met de beste motivatie.

Maak kans

Deelname is heel eenvoudig. Iedere klantcontactmanager mag een team opgeven via onderstaand formulier. Dit kan tot uiterlijk 30 september. Donderdag 22 oktober komen wij de prijs bij het winnende team langs brengen en worden verliezers geïnformeerd. Ready? Set! Go!

  Deelname formulier

  Manager klantcontact

  Naam *

  Bedrijfsnaam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Team

  Naam team *

  Naam teamleider*

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bezorgadres *

  Motivatie *

  Goed klantcontact is topsport – win een tafeltennistafel 2021-04-08T10:31:06+02:00
  PlanMen https://www.planmen.com
  Win een tafeltennisset

  Welk klantcontact team wint de exclusieve PlanMen tafeltennistafel! Het team met de leukste motivatie wint. Gun jij jouw team zo’n leuke waarderingsprijs? Snel. Flexibel. Doelgericht. Zo maar een paar woorden die op call center agents van toepassing zijn. Tegelijk dient