Workforce mangement voor leidinggevenden
In de training Dagsturing & traffic management leert de cursist dagsturig te optimaliseren waaronder afwijkingen tussen planning en werkelijkheid te detecteren en te analyseren. Reactiestrategieën op te stellen en toe te passen. Business drivers in kaart te brengen en te rapporteren. De juiste afweging te maken tussen kosten, medewerker tevredenheid en service.
In de training wordt veel gewerkt a.d.h.v. voorbeelden uit de praktijk.

Doelgroep

De training dagsturing & traffic management is bestemd voor traffic managers (real time analisten, dagsturing, werkverdelers) die actief zijn in een contact center of bij een publieksbalie en daarbij te maken hebben met klantcontact en de daarmee samenhangende wachtrij-problematiek.

Duur opleiding

De opleiding bestaat uit twee dagen

Programma

De volgende onderwerpen worden behandeld:

  • Dag 1: Algemene inleiding Workforce Management: doelstellingen, de Schijf van 6 en een inleiding in forecasting en roosteren.
  • Dag 2: De tweede dag is geheel gewijd aan dagsturing en het behalen van de service doelstellingen en efficiënte inzet van medewerkers.

Resultaat

Na afloop van de training, heeft de deelnemer concrete kennis van het gehele WFM-proces en de samenhang tussen de verschillende onderdelen en een goed inzicht in de “best practices” van traffic management. Door alle facetten van Workforce Management te begrijpen, zijn cursisten beter in staat om hun eigen taken uit te voeren in de context van het totaalproces. De overdracht van en naar het eigen verantwoordelijkheidsgebied wordt daarmee effectiever.

Meld je aan

Wil jij je aanmelden voor deze training/opleiding? Vul dan het onderstaande formulier in. Velden met een * zijn verplicht om in te vullen. Heb je vragen of wil je dat deze training in jouw organisatie (in company) wordt gegeven? Neem dan contact met ons op via 088 – 825 2525 of info@planmen.com.

Cursist

Voornaam *

Tussenvoegsel

Achternaam *

Organisatie *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Functiegebied *

Functieniveau *

Branche *

Kostenplaats (afdeling)

Factuuradres *

Postcode *

Plaats *

E-mailadres factuur *

Optioneel: Kortingscode

Opmerkingen of specifieke wensen (bv. Vegetarisch)

Is contactpersoon tevens deelnemer? *

Voeg nog een cursist toe
Dagsturing & traffic management PlanMen https://www.planmen.com

In de training dagsturing & traffic management leert de cursist dagsturig en traffic management te optimaliseren a.d.h.v. theorie en praktijkcases.

Dagsturing & traffic management n.t.b.