Training Visuele communicatietechniek

In juli en augustus vindt de WFM Summer school plaats. Zes gevarieerde trainingen voor planners, roosteraars en alle workforce management specialisten die hun vak serieus nemen en de zomer willen benutten voor het opfrissen en verbreden van hun kennis.

De WFM Summer school wordt aangeboden door PlanMen en Coniche, specialisten in workforce management en opleidingen. Investeer deze zomer in jezelf en je persoonlijke ontwikkeling. Je kunt inschrijven op de gehele reeks of losse modules volgen. Alle trainingen duren een dagdeel, zodat ze makkelijk in jouw agenda te passen zijn. Schrijf je snel in, want vol is vol!

Training Visuele communicatietechniek

Excel en planningssoftware geven veel informatie, maar de gegevens zijn voor managers, of collega’s die geen planner zijn, vaak lastig in één oogopslag te doorgronden. Hoe vertel je het verhaal achter de cijfers op een visuele manier, zodat de boodschap in één keer duidelijk is? Een beeld zegt meer dan duizend woorden. In deze workshop leer je hoe je met tekentechnieken je boodschap kunt overbrengen. Kaders, letters, randen, processchema’s, pictogrammen en gebruik van materialen: het komt allemaal aan bod onder leiding van trainer Laura Koppenberg. Als je denkt dat je niet kunt tekenen, dan is deze workshop juist voor jou geschikt!

Alle Summer school trainingen

ThemaData
Samenwerken met belanghebbenden15 juli, 5 aug
Scenarioplanning17 juli, 7 aug
Persoonlijk leiderschap en autonomie22 juli, 12 aug
Arbeidstijdenwet en gezond roosteren24 juli, 14 aug
Visuele communicatietechniek31 juli, 21 aug
Verandermanagement29 juli, 19 aug

De trainingen worden gegeven van 09.30 tot 13.00 uur op landgoed Zonheuvel in Doorn.

Certificering

De training wordt afgerond met een certificaat.

Veilig trainen

Jouw veiligheid staat voorop. Gelukkig is dit goed mogelijk op ons ruime landgoed. De volgende maatregelen zijn getroffen:

  • Een beperkte groepsomvang;
  • Ruime afstand tussen cursisten en trainers (minimaal 1,5m);
  • Desinfectie voor iedere training;

Kosten

Je kunt je aanmelden voor één of meerdere trainingen. Een enkele training kost €99,- (excl. btw). Alle zes de trainingen worden samen voordelig aangeboden in een pakket voor slechts €499,- (excl. btw)

WFM Summer school – Visuele communicatietechniek PlanMen https://www.planmen.com

Hoe vertel je het verhaal achter de planning op een visuele manier, zodat de boodschap in één keer duidelijk is? Een beeld zegt meer dan duizend woorden.

WFM Summer school – Visuele communicatietechniek 2020-07-31 Amersfoortseweg 102, Doorn