Training Verandermanagement

In juli en augustus vindt de WFM Summer school plaats. Zes gevarieerde trainingen voor planners, roosteraars en alle workforce management specialisten die hun vak serieus nemen en de zomer willen benutten voor het opfrissen en verbreden van hun kennis.

De WFM Summer school wordt aangeboden door PlanMen en Coniche, specialisten in workforce management en opleidingen. Investeer deze zomer in jezelf en je persoonlijke ontwikkeling. Je kunt inschrijven op de gehele reeks of losse modules volgen. Alle trainingen duren een dagdeel, zodat ze makkelijk in jouw agenda te passen zijn. Schrijf je snel in, want vol is vol!

Training Verandermanagement

Er is één constante en dat is verandering. We ondergaan bijna dagelijks grote en kleine veranderingen. Best verontrustend: onderzoek wijst uit dat meer dan de helft van de verandertrajecten mislukt. In deze training leer je waarom dat zo is en hoe je de slagingskans vergroot. Waar komt weerstand vandaan en hoe ga je om met emoties? Je maakt kennis met een aantal theorieën op het gebied van verandermanagement en de vertaling naar jouw werk. Kerndocent en fervent veranderaar Rik Bronswijk vertelt je alle ins- en outs.

Alle Summer school trainingen

ThemaData
Samenwerken met belanghebbenden15 juli, 5 aug
Scenarioplanning17 juli, 7 aug
Persoonlijk leiderschap en autonomie22 juli, 12 aug
Arbeidstijdenwet en gezond roosteren24 juli, 14 aug
Visuele communicatietechniek31 juli, 21 aug
Verandermanagement29 juli, 19 aug

De trainingen worden gegeven van 09.30 tot 13.00 uur op landgoed Zonheuvel in Doorn.

Certificering

De training wordt afgerond met een certificaat.

Veilig trainen

Jouw veiligheid staat voorop. Gelukkig is dit goed mogelijk op ons ruime landgoed. De volgende maatregelen zijn getroffen:

  • Een beperkte groepsomvang;
  • Ruime afstand tussen cursisten en trainers (minimaal 1,5m);
  • Desinfectie voor iedere training;

Kosten

Je kunt je aanmelden voor één of meerdere trainingen. Een enkele training kost €99,- (excl. btw). Alle zes de trainingen worden samen voordelig aangeboden in een pakket voor slechts €499,- (excl. btw)

WFM Summer school – Verandermanagement PlanMen https://www.planmen.com

Er is één constante en dat is verandering. Waar komt weerstand vandaan en hoe ga je om met emoties? Leer hoe je de slagingskans vergroot.

WFM Summer school – Verandermanagement 2020-07-29 Amersfoortseweg 102, Doorn