Scenarioplanning

In juli en augustus vindt de WFM Summer school plaats. Zes gevarieerde trainingen voor planners, roosteraars en alle workforce management specialisten die hun vak serieus nemen en de zomer willen benutten voor het opfrissen en verbreden van hun kennis.

De WFM Summer school wordt aangeboden door PlanMen en Coniche, specialisten in workforce management en opleidingen. Investeer deze zomer in jezelf en je persoonlijke ontwikkeling. Je kunt inschrijven op de gehele reeks of losse modules volgen. Alle trainingen duren een dagdeel, zodat ze makkelijk in jouw agenda te passen zijn. Schrijf je snel in, want vol is vol!

Training Scenarioplanning

Forecasten is een belangrijk onderdeel van de PlanMen Schijf van Zes: hoe kom je tot je intelligente voorspellingen en aannames over de te verwachten hoeveelheid werk en het benodigde personeel? Vooruitdenken is voor elke planner van belang. Maar wat als de toekomst onzeker is? Hoe ga je om met situaties waarin voorspellen bijna niet mogelijk is? Welke gevolgen heeft dat voor je planning? In deze training neemt Willem van den Brink, de ambassadeur van WFM in Nederland, de deelnemers mee in het belang van scenarioplanning en hoe je dat aanpakt.

Alle Summer school trainingen

ThemaData
Samenwerken met belanghebbenden15 juli, 5 aug
Scenarioplanning17 juli, 7 aug
Persoonlijk leiderschap en autonomie22 juli, 12 aug
Arbeidstijdenwet en gezond roosteren24 juli, 14 aug
Visuele communicatietechniek31 juli, 21 aug
Verandermanagement29 juli, 19 aug

De trainingen worden gegeven van 09.30 tot 13.00 uur op landgoed Zonheuvel in Doorn.

Certificering

De training wordt afgerond met een certificaat.

Veilig trainen

Jouw veiligheid staat voorop. Gelukkig is dit goed mogelijk op ons ruime landgoed. De volgende maatregelen zijn getroffen:

  • Een beperkte groepsomvang;
  • Ruime afstand tussen cursisten en trainers (minimaal 1,5m);
  • Desinfectie voor iedere training;

Kosten

Je kunt je aanmelden voor één of meerdere trainingen. Een enkele training kost €99,- (excl. btw). Alle zes de trainingen worden samen voordelig aangeboden in een pakket voor slechts €499,- (excl. btw)

Deze training is vol. Je kunt je nog wel aanmelden voor de training op 7 augustus.

WFM Summer school – Scenarioplanning PlanMen https://www.planmen.com

Training Scenarioplanning: Hoe kom je tot je intelligente voorspellingen en aannames over de te verwachten hoeveelheid werk en het benodigde personeel?

WFM Summer school – Scenarioplanning 2020-07-17 Amersfoortseweg 102, Doorn