Training-Persoonlijk-leiderschap

In juli en augustus vindt de WFM Summer school plaats. Zes gevarieerde trainingen voor planners, roosteraars en alle workforce management specialisten die hun vak serieus nemen en de zomer willen benutten voor het opfrissen en verbreden van hun kennis.

De WFM Summer school wordt aangeboden door PlanMen en Coniche, specialisten in workforce management en opleidingen. Investeer deze zomer in jezelf en je persoonlijke ontwikkeling. Je kunt inschrijven op de gehele reeks of losse modules volgen. Alle trainingen duren een dagdeel, zodat ze makkelijk in jouw agenda te passen zijn. Schrijf je snel in, want vol is vol!

Training Persoonlijk Leiderschap en Autonomie

Wat drijft jou en wat drijft jouw team? Waar word je enthousiast van en waar loop je echt helemaal op leeg? Goed presteren en lekker in je vel zitten gaan hand in hand. Maar hoe kan jij daar zelf invloed op uitoefenen? Die vraag staat centraal in deze training. Wat vraagt het van jou aan persoonlijk leiderschap, van jouw rol en bijdrage aan het team? Leiderschap gaat dus niet over jouw functie in het organogram. In deze training laat Gerard van Vliet, managementcoach en docent leiderschap binnen Coniche Business School, je bewust worden van jouw rol binnen de bedoeling van jouw team. Je wordt je bewust van jouw mogelijkheden en je gaat met andere ogen naar dezelfde situatie kijken. Maar er is ook aandacht voor de hobbels die je onderweg tegen kunt komen en welke aanpassingen nodig zijn om deze te boven te komen. Mét praktische tips over het #hoedan.

Alle Summer school trainingen

ThemaData
Samenwerken met belanghebbenden15 juli, 5 aug
Scenarioplanning17 juli, 7 aug
Persoonlijk leiderschap en autonomie22 juli, 12 aug
Arbeidstijdenwet en gezond roosteren24 juli, 14 aug
Visuele communicatietechniek31 juli, 21 aug
Verandermanagement29 juli, 19 aug

De trainingen worden gegeven van 09.30 tot 13.00 uur op landgoed Zonheuvel in Doorn.

Certificering

De training wordt afgerond met een certificaat.

Veilig trainen

Jouw veiligheid staat voorop. Gelukkig is dit goed mogelijk op ons ruime landgoed. De volgende maatregelen zijn getroffen:

  • Een beperkte groepsomvang;
  • Ruime afstand tussen cursisten en trainers (minimaal 1,5m);
  • Desinfectie voor iedere training;

Kosten

Je kunt je aanmelden voor één of meerdere trainingen. Een enkele training kost €99,- (excl. btw). Alle zes de trainingen worden samen voordelig aangeboden in een pakket voor slechts €499,- (excl. btw)

WFM Summer school – Persoonlijk leiderschap en autonomie PlanMen https://www.planmen.com

Training Persoonlijk leiderschap: Wat drijft jou en jouw team? Wat vraagt het van jou aan persoonlijk leiderschap, van jouw rol en bijdrage aan de groep?

WFM Summer school – Persoonlijk leiderschap en autonomie 2020-07-22 Amersfoortseweg 102, Doorn