Training capaciteitsmanagement
In deze training wordt ingegaan op het in balans brengen van werk en personeelscapaciteit op de middellange termijn binnen een klant contact centrum. De cursist leert hoe werkaanbod wordt doorgerekend naar arbeidsbehoefte en hoe de beschikbare capaciteit kan worden bepaald. We gaan in op het bewaken van voldoende capaciteit en op het managen van tekorten en overschotten die daarin kunnen ontstaan. We delen best practices voor het opzetten van een capaciteitsplan. Na afloop heeft de cursist een goed beeld van wat capaciteitsmanagement inhoudt en hoe een capaciteitsplan kan worden opgezet.

Doelgroep

De training capaciteitsmanagement is bedoeld voor capaciteitsmanagers, planners en lijnmanagers in een klantcontactcentrum.

Duur opleiding

De opleiding bestaat uit twee dagen.

Benodigde voorkennis

Enkele jaren ervaring met roosteren en/of traffic management of als controller.

Resultaat

De cursist kan na afloop een capaciteitsplan ontwikkelen en/of verbeteren en de organisatie adviseren over knelpunten in de personeelscapaciteit en deze structureel bewaken, zowel operationeel als budgettair.

Meld je aan

Wil jij je aanmelden (open inschrijving) voor deze training/opleiding of deze aanvragen t.b.v. een interne scholing (in company)? Vul dan het onderstaande formulier in. Velden met een * zijn verplicht om in te vullen. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op via 088 – 825 2525.

Cursist

Voornaam *

Tussenvoegsel

Achternaam *

Branche *

Functiegebied *

Functieniveau *

Organisatie *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Adres *

Postcode *

Plaats *

Land *

Is contactpersoon tevens deelnemer? *

Jouw referentie

Opmerkingen of specifieke wensen (bv. Vegetarisch)

Voeg nog een cursist toePraktische informatie

Doelgroep:

Customer care, Workforce Management

Functieniveau:

HBO

Soort training:

In company

Duur:

Meerdere dagen

Locatie: n.t.b.

price red€ €6.500 per groep

Aanmelden

Vragen over dit evenement?

telephone blue088 - 825 2525
Capaciteitsmanagement PlanMen https://www.planmen.com

In deze training wordt ingegaan op het in balans brengen van werk en personeelscapaciteit op de middellange termijn binnen een klant contact centrum.

Capaciteitsmanagement n.t.b.