Training Arbeidstijdenwet-en-gezond-roosteren

In juli en augustus vindt de WFM Summer school plaats. Zes gevarieerde trainingen voor planners, roosteraars en alle workforce management specialisten die hun vak serieus nemen en de zomer willen benutten voor het opfrissen en verbreden van hun kennis.

De WFM Summer school wordt aangeboden door PlanMen en Coniche, specialisten in workforce management en opleidingen. Investeer deze zomer in jezelf en je persoonlijke ontwikkeling. Je kunt inschrijven op de gehele reeks of losse modules volgen. Alle trainingen duren een dagdeel, zodat ze makkelijk in jouw agenda te passen zijn. Schrijf je snel in, want vol is vol!

Training Arbeidstijdenwet en gezond roosteren

Hoewel planningssoftware tegenwoordig zó is ontworpen dat overtredingen van de Arbeidstijdenwet tot een minimum worden beperkt, blijft basiskennis van de ATW voor elke planner cruciaal. Zeker in 24-uurs-omgevingen en als sprake is van onregelmatige diensten, zoals in de zorg, krijg je als planner met allerlei wet- en regelgeving te maken die van invloed zijn op het rooster. Hoe zit het ook alweer met werk- en rusttijden? Met pauzes? Met nachtdiensten en werken op zondag? En waar moet je rekening mee houden als je wilt plannen volgens de richtlijnen van gezond roosteren? In deze workshop behandelt docent Inge van Outheusden de belangrijkste kaders en regels en ga je ook zelf aan de slag met praktijkopdrachten.

Alle Summer school trainingen

ThemaData
Samenwerken met belanghebbenden15 juli, 5 aug
Scenarioplanning17 juli, 7 aug
Persoonlijk leiderschap en autonomie22 juli, 12 aug
Arbeidstijdenwet en gezond roosteren24 juli, 14 aug
Visuele communicatietechniek31 juli, 21 aug
Verandermanagement29 juli, 19 aug

De trainingen worden gegeven van 09.30 tot 13.00 uur op landgoed Zonheuvel in Doorn.

Certificering

De training wordt afgerond met een certificaat.

Veilig trainen

Jouw veiligheid staat voorop. Gelukkig is dit goed mogelijk op ons ruime landgoed. De volgende maatregelen zijn getroffen:

  • Een beperkte groepsomvang;
  • Ruime afstand tussen cursisten en trainers (minimaal 1,5m);
  • Desinfectie voor iedere training;

Kosten

Je kunt je aanmelden voor één of meerdere trainingen. Een enkele training kost €99,- (excl. btw). Alle zes de trainingen worden samen voordelig aangeboden in een pakket voor slechts €499,- (excl. btw)

WFM Summer school – Arbeidstijdenwet en gezond roosteren PlanMen https://www.planmen.com

Training Arbeidstijdenwet en gezond roosteren: Hoe zit het ook alweer met werk- en rusttijden? Met pauzes? Met nachtdiensten en werken op zondag?

WFM Summer school – Arbeidstijdenwet en gezond roosteren 2020-07-24 Amersfoortseweg 102, Doorn