Post HBO Workforce Management
De registeropleiding “Post HBO workforce management” is een initiatief van PlanMen i.s.m. Coniche business School. Deze registeropleiding is speciaal opgezet voor Workforce Management experts, capaciteitsmanagers en HR. De opleiding start op verschillende momenten in het jaar.

Ben jij nieuwsgierig naar de opleiding en zou je willen weten of dit interessant is voor jou? Volg dan een gratis proefcollege.

Tijdens het proefcollege informeren wij je over het programma, de toelating, financiering en organisatie van de opleiding. Je maakt kennis met andere geïnteresseerden en de docenten. Het introductiecollege wordt gegeven door een (kern)docent, gebaseerd op het programma van de opleiding
Post HBO workforce management

Meld je aan

Wil jij je aanmelden voor deze training/opleiding? Vul dan het onderstaande formulier in. Velden met een * zijn verplicht om in te vullen. Heb je vragen of wil je dat deze training in jouw organisatie (in company) wordt gegeven? Neem dan contact met ons op via 088 – 825 2525 of info@planmen.com.

Cursist

Voornaam *

Tussenvoegsel

Achternaam *

Organisatie *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Functiegebied *

Functieniveau *

Branche *

Kostenplaats (afdeling)

Factuuradres *

Postcode *

Plaats *

E-mailadres factuur *

Optioneel: Kortingscode

Opmerkingen of specifieke wensen (bv. Vegetarisch)

Is contactpersoon tevens deelnemer? *

Voeg nog een cursist toe
Proefcollege Post HBO Workforce Management PlanMen https://www.planmen.com

Ben jij nieuwsgierig naar wat de registeropleiding “Post HBO workforce management” voor jou kan betekenen? Volg dan een gratis proefcollege.

Proefcollege Post HBO Workforce Management 2019-10-08 De Poort 42, Houten