Post HBO WFM Proefcollege
De verantwoordelijkheid van Workforce Management/personeelsplanning experts neemt toe. Om dit proces in goede banen te leiden, dienen HR managers en planningscoördinatoren over de juiste kennis en vaardigheden te beschikken. Naast inhoudelijke Workforce Management expertise zijn goede communicatieve en leidinggevende vaardigheden een must om verbeteringen en veranderingen in de personele organisatie met succes te kunnen implementeren en begeleiden. Volg de Post HBO registeropleiding WFM en krijg grip op de workforce.

Doelgroep

Deze registeropleiding WFM is een initiatief van Planmen en Coniche Business School en speciaal opgezet voor Workforce Management experts, capaciteitsmanagers en HR.

Duur registeropleiding WFM

De opleiding bestaat uit 15 collegedagen.
De verwachte investering naast de college dagen:
– 104 uur zelfstudie/huiswerk
– 56 uur voor eindopdracht
Deze registeropleiding WFM is hierdoor goed te combineren met een drukke baan!

Resultaat

De registeropleiding Workforce Management biedt volledig inzicht in hoe je concreet, door met andere afdelingen samen te werken, komt tot een toekomst zekere WFM-strategie. Vergroot jouw kennis en vaardigheden, bouw jouw netwerk uit en pak de nieuwe belangrijke rol als Workforce Manager. Elk college stelt je in staat direct rendement te creëren voor jezelf, jouw organisatie en de medewerkers.

Aanmelden

Deze opleiding wordt verzorgd in samenwerking met Coniche business school. Via onderstaande knop ga je naar hun website voor meer informatie, proeflessen, het collegerooster en inschrijven.

Post HBO registeropleiding Workforce Management PlanMen https://www.planmen.com

De registeropleiding Workforce Management leert je een toekomstzekere strategie op personeelsplanning te ontwikkelen en te bewaken.

Post HBO registeropleiding Workforce Management 2020-09-24 De Poort 42, Houten