Opleiding Post HBO Workforce Management
De verantwoordelijkheid van Workforce Management/personeelsplanning experts neemt toe. Om dit proces in goede banen te leiden, dienen HR managers en planningscoördinatoren over de juiste kennis en vaardigheden te beschikken. Naast inhoudelijke Workforce Management expertise zijn goede communicatieve en leidinggevende vaardigheden een must om verbeteringen en veranderingen in de personele organisatie met succes te kunnen implementeren en begeleiden. Volg de Post HBO registeropleiding WFM en krijg grip op de workforce.

Doelgroep

Deze registeropleiding WFM is een initiatief van Planmen en Coniche Business School en speciaal opgezet voor Workforce Management experts, capaciteitsmanagers en HR.

Duur registeropleiding WFM

De opleiding bestaat uit 15 collegedagen.
De verwachte investering naast de college dagen:
– 104 uur zelfstudie/huiswerk
– 56 uur voor eindopdracht
Deze registeropleiding WFM is hierdoor goed te combineren met een drukke baan!

Resultaat

De registeropleiding Workforce Management biedt volledig inzicht in hoe je concreet, door met andere afdelingen samen te werken, komt tot een toekomstzekere WFM-strategie. Vergroot jouw kennis en vaardigheden, bouw jouw netwerk uit en pak de nieuwe belangrijke rol als Workforce Manager. Elk college stelt je in staat direct rendement te creëren voor jezelf, jouw organisatie en de medewerkers.

Collegerooster registeropleiding WFM

De opleiding vangt aan op 7 okt 2020 en loopt tot 9 juni 2021. Download hier het collegerooster.

Aanmelden

Deze opleiding wordt verzorgd in samenwerking met Coniche business school. Na aanmelding via onderstaand formulier zal vanuit hen contact worden opgenomen voor intake en inschrijving.

Meld je aan

Wil jij je aanmelden voor deze training/opleiding? Vul dan het onderstaande formulier in. Velden met een * zijn verplicht om in te vullen. Heb je vragen of wil je dat deze training in jouw organisatie (in company) wordt gegeven? Neem dan contact met ons op via 088 – 825 2525 of info@planmen.com.

Cursist

Voornaam *

Tussenvoegsel

Achternaam *

Organisatie *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Functiegebied *

Functieniveau *

Branche *

Kostenplaats (afdeling)

Factuuradres *

Postcode *

Plaats *

E-mailadres factuur *

Optioneel: Kortingscode

Opmerkingen of specifieke wensen (bv. Vegetarisch)

Is contactpersoon tevens deelnemer? *

Voeg nog een cursist toe
Post HBO registeropleiding Workforce Management PlanMen https://www.planmen.com

De registeropleiding Workforce Management leert je een toekomstzekere strategie op personeelsplanning te ontwikkelen en te bewaken.

Post HBO registeropleiding Workforce Management 2020-10-07 De Poort 42, Houten