Basistraining WFM

De basistraining workforce management is bestemd voor personeelsplanners,  personeelsfunctionarissen en capaciteitsplanners. De training bestaat uit de onderstaande zes modules die elk één dag duren. De modules bestaan uit een mix van theorie, praktijk en intervisie.

N.b. Ben je werkzaam binnen een klantcontact centrum? PlanMen verzorgt 2x per jaar een basistraining workforce management binnen klantcontact centra.

Modules

  • Introductie Workforce Management (personeelsplanning)
  • Arbeids- en rusttijden (ATW/ATB/cao’s)
  • Capaciteitsplanning Workload / Manload
  • Flexibiliteit
  • Roosteren
  • GRIP (Gezond Roosteren en Plannen)

De modules worden verzorgd in zes wekelijkse trainingsdagen. Alle modules worden gegeven door een gecertificeerde trainer van PlanMen en vinden plaats op het inspirerende landgoed Zonheuvel in Doorn. Een lunch is uiteraard inbegrepen. Na afloop van de training, heeft de deelnemer concrete kennis van het gehele WFM-proces en de samenhang tussen de verschillende onderdelen. Door alle facetten van workforce management te begrijpen, zijn cursisten naderhand beter in staat om hun eigen taken uit te voeren in context van het totaalproces. De overdracht van en naar het eigen verantwoordelijkheidsgebied wordt daarmee effectiever. In de training komen zeer veel voorbeelden uit de praktijk aan bod. De trainers van PlanMen hebben ervaring opgedaan bij veel verschillende organisaties en kunnen daardoor altijd passende praktijkvoorbeelden geven.

Trainingsdata

De basistraining workforce management wordt in overleg gepland.

Kosten

De kosten hangen af van het aantal cursisten en of de training specifiek op de organisatie moet worden afgestemd.

Meer informatie

Vragen over de inhoud van deze training of over de kosten? Vraag informatie aan via onderstaande formulier of download de brochure.

Vul onderstaande formulier in. Direct een reactie? Neem dan contact met ons op via 088 – 825 2525.

Naam *

Organisatie *

Telefoonnummer *

E-mail * (geen publiek emailadres zoals hotmail of gmail)

Jouw vraag


Basistraining workforce management PlanMen https://www.planmen.com

De basistraining workforce management is bestemd voor personeelsplanners, personeelsfunctionarissen en capaciteitsplanners.

Basistraining workforce management Locatie klant