Training Open WFM

De basistraining workforce management is bestemd voor personeelsplanners,  personeelsfunctionarissen en capaciteitsplanners.De training bestaat uit de onderstaande zes modules die elk één dag duren. De modules bestaan uit een mix van theorie, praktijk en intervisie.

N.b. Ben je werkzaam binnen een klantcontact centrum? PlanMen verzorgt 2x per jaar een basistraining workforce management binnen klantcontact centra.

Modules

  • Introductie Workforce Management (personeelsplanning)
  • Arbeids- en rusttijden (ATW/ATB/cao’s)
  • Capaciteitsplanning Workload / Manload
  • Flexibiliteit
  • Roosteren
  • GRIP (Gezond Roosteren en Plannen)

De modules worden verzorgd in zes wekelijkse trainingsdagen. Alle modules worden gegeven door een gecertificeerde trainer van PlanMen en vinden plaats op het inspirerende landgoed Zonheuvel in Doorn. Een lunch is uiteraard inbegrepen. Na afloop van de training, heeft de deelnemer concrete kennis van het gehele WFM-proces en de samenhang tussen de verschillende onderdelen. Door alle facetten van workforce management te begrijpen, zijn cursisten naderhand beter in staat om hun eigen taken uit te voeren in context van het totaalproces. De overdracht van en naar het eigen verantwoordelijkheidsgebied wordt daarmee effectiever. In de training komen zeer veel voorbeelden uit de praktijk aan bod. De trainers van PlanMen hebben ervaring opgedaan bij veel verschillende organisaties en kunnen daardoor altijd passende praktijkvoorbeelden geven.

Trainingsdata

De basistraining workforce management wordt gehouden op de volgende dagen:

Module 1: 4 september 2020
Module 2: 11 september 2020
Module 3: 18 september 2020
Module 4: 2 oktober 2020
Module 5: 9 oktober 2020
Module 6: 16 oktober 2020

Meld je aan

Wil jij je aanmelden voor deze training/opleiding? Vul dan het onderstaande formulier in. Velden met een * zijn verplicht om in te vullen. Heb je vragen of wil je dat deze training in jouw organisatie (in company) wordt gegeven? Neem dan contact met ons op via 088 – 825 2525 of info@planmen.com.

Cursist

Voornaam *

Tussenvoegsel

Achternaam *

Organisatie *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Functiegebied *

Functieniveau *

Branche *

Kostenplaats (afdeling)

Factuuradres *

Postcode *

Plaats *

E-mailadres factuur *

Optioneel: Kortingscode

Opmerkingen of specifieke wensen (bv. Vegetarisch)

Is contactpersoon tevens deelnemer? *

Voeg nog een cursist toe
Basistraining workforce management PlanMen https://www.planmen.com

De basistraining workforce management is bestemd voor personeelsplanners, personeelsfunctionarissen en capaciteitsplanners.

Basistraining workforce management 2020-09-04 Amersfoortseweg 102, 3941 EP Doorn